Effektiv myggfelle – bli kvitt mygg

effektiv myggfelle bli kvitt mygg 300x190 Effektiv myggfelle   bli kvitt mygg

Lag din egen myggfelle, og bli kvitt problemer med mygg. Denne myggfella er bra og omtrent gratis.

EFFEKTIV MYGGFELLE SOM VIRKER. BLI KVITT MYGGEN.

Oppdatering 17.05.2013 Fella virker! Oppskrifta på myggfella er lengre ned i teksten.

Sjekka innholdet i myggfella i dag, og ser at det faktisk er noen mygg nede i flaska. Har sjekka mye rundt de siste dagene, og har sett at det anbefales å plassere fella der hvor du vil at myggen skal flytte seg til – og helst et stykke unna der hvor folk befinner seg. Dette henger sammen

Klikk på en av knappene under for å lese resten av artikkelen

4 thoughts on “Effektiv myggfelle – bli kvitt mygg

  1. Gjør det noe om temperaturen på væsken blir kald ? Hvis flasken står ute så kan det jo ofte bli ganske kjølig ute en sommernatt.

    • Si det. Jeg bor i Egypt, så det er ikke så aktuell problematikk her. Rent logisk sett antar jeg det ikke har noe spesielt å si. Dette dreier seg jo om en gjæringsprosess, og jeg antar den stopper etter noen timer uansett. Deretter er det at saften råtner som tar over – vil jeg anta da. Er ikke noen spesialist på kjemi.

    • Nei. De blir ikke tiltrukket av CO2 etter hva jeg vet. Jeg prøvde å bruke sirup, men det kom ingen fluer i fella de ukene jeg testa. Fluer er ikke like lette å få has på som mygg. Det eneste jeg har sett fungerer med fluer, er elektrisk fluefelle. Du finner en artikkel jeg skrev om det ved å søke på fluer i søkeboksen øverst til høyre.

Legg inn en kommentar