Kontakt

bjorn are solstad profile 320 300x300 KontaktØnsker du å kontakte meg angående innhold på denne siden, gjør du dette enklest ved å legge igjen en kommentar direkte der hvor innlegget er skrevet. Skulle det være noe du har på hjertet som ikke egner seg til det offentlige rom, kan du sende meg en epost på bjorn@devenia.com.

Det kan også være lurt å lese min ansvarsfraskrivelse.

Lurer du på noe angående faget jeg jobber med – altså søkemotoroptimalisering eller sponsede lenker i Google gjennom deres AdWords program, foreslår jeg at du ringer til Devenia som jeg leder. Du finner numrene til de landene vi har lokale telefonnummer på denne siden.

Du kan også kontakt oss ved å fylle ut skjemaet under.

Devenia kan hjelpe deg med din markedsføring på nett

Fyll ut så mye som mulig i skjemaet under, så er det lettere for oss å vurdere om vi kan hjelpe deg eller ikke. Du kan også ringe oss på 21 04 92 52 alle hverdager om du trenger å avklare ting mer i detalj.
  • Bruk litt tid på å gi oss en skikkelig beskrivelse av ditt behov, så sparer vi begge tid på misforståelser. Vi trenger å vite hvor gammel siden er. Skriv også litt om hvor mye du regner med å bruke av tid og penger på markedsføringen det neste året. For noen er et lite beløp tilstrekkelig, for andre skal det mer til.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.