Norsk språkfil til Lambda WordPress tema

No comments


lambda wordpress 300x153 Norsk språkfil til Lambda Wordpress temaSiden jeg har oversatt språkfilen til WordPress malen Lambda, tenkte jeg det var like greit å gjøre .mo og .po filene tilgjengelige her, slik at du slipper å oversette de en gang til.

.mo fil
.po fil

Jeg bruker denne malen her på siden, samt firmasidene våre og hos et par kunder. Jeg er svært fornøyd med denne malen, siden den er så fleksibel og kan brukes til nesten hva som helst.

Et lite tips så språkfilen ikke overskrives ved oppdateringerOm du bare laster ned språfilen og deretter legger den under languages mappa til malen, vil du oppleve at den blir borte hver gang du oppdaterer malen. Dette løser du ved å bruke den medfølgende pakka filen lambda-child-theme. Legger du språkfila der i stedet for under hovedtemaet, vil dette ikke bli overskrevet og du beholder det norske språket hver gang det kommer oppdateringer. Første gangen du gjør dette, må du huske på å velge menyen du hadde aktiv som hovedmeny, men det er ellers ikke noe du trenger å endre.


Liker du denne malen?

Bjørn Are Solstad

Blogger om alt fra data, nytt og nyttig innen mange forskjellige temaer til tyngre temaer som psykologi og filosofi, for ikke å snakke om vafler og parfyme. Apropos vafler. Fikk skikkelig lyst på vafler!

Bjørn Are SolstadNorsk språkfil til Lambda WordPress tema

Legg inn en kommentar