Om meg

Jeg heter Bjørn Are Solstad. Jeg er en 47 år gammel (i 2017) Nordmann. Jeg er Chief Executive Officer i det britiske selskapet Devenia Ltd. sammen med min partner Eman. Devenia driver hovedsakelig med rådgivning og bistand innen feltet markedsføring på nett. Denne bloggen er i så måte en del av denne markedsføringen, men den fungerer også som et luftested for mine følelser og meninger.

Min spesialitet er markedsføring på nett, og jeg bruker mye tid på forskning og testing av metoder innen dette feltet.

Min karriere på internett startet på midten av nittitallet da jeg var den tredje kommersielle brukeren av internett i Trondheim. Jeg har siden levd på nettet mer eller mindre og elsker å utforske mulighetene nettet gir i forhold til markedsføring.

Jeg har ingen formell, endt utdannelse annet enn grunnskole, og er derfor 100% selvlært, på godt og vondt.

Jeg har tre voksne barn bosatt i Norge som heter Kristoffer, Rebekka og Sondre.

Kona mi, Eman er opprinnelig fra Heliopolis her i Kairo hvor vi bor. Hun er politisk aktiv her i Egypt i tillegg til å være nestleder i selskapet vårt. Hennes spesialitet er sosiale medier og hun har 8600 følgere på Twitter og 7100 følgere på Facebook. Hun er også dreven på bruk av WordPress.

Jeg skriver om ting jeg liker, ting som bør sies og annet som måtte ligge meg på hjertet. Alt skrevet her er mine private meninger.

Alle innlegg er ikke like gjennomtenkte – siden dette nettopp er et forum for å lufte meninger og tanker. Les ansvarsfraskrivelsen så skjønner du hva jeg mener.

Til daglig blogger jeg om alt mulig. Jeg prøver å få skrevet om ett eller annet tema en gang i blant på en av de mange bloggene jeg skriver. Noen ganger blir det to innlegg.

I tillegg til å blogge, tilbyr jeg også bistand for deg som ønsker mer trafikk til din hjemmeside gjennom søkemotoroptimalisering og andre trafikkdrivende tiltak.

Du kan fylle ut skjemaet på kontaksiden om du vil kontakte meg.

    Finn ut mer om meg på:
  • facebook Om meg
  • googleplus Om meg
  • linkedin Om meg
  • pinterest Om meg
  • skype Om meg
  • twitter Om meg