3 dagers ferie i Porto Suchna

porto-sochnaDa er alt klart for en tre dagers velfortjent pause. Vi har booket oss en helt OK leilighet i Pyramidene (som leilighetskomplekset heter) i Porto Suchna her i Egypt. Dette er bare en og en halv times kjøring fra Kairo, så det er ikke lange biten. Veien dit er veldig grei også (til her å være selvsagt).

Jeg er veldig spent på hvordan det er der, siden jeg har tanker om å tilbringe en uke i sommerferien der sammen med mine kjære barn og kone.

Vi fikk en hyggelig pris på leiligheten forresten. 600 kr. døgnet for en leilighet i 11. etasje med havutsikt, 2 soverom og stor balkong. Den skal visstnok holde “super-lux” kvalitet i følge folka vi leier den av . Akkurat det der med super-lux kaller de det forde om rønna holder på å falle sammen, så jeg tar det hele med en klype salt.

Jaja. Dette blir hyggelig håper jeg, så får vi se om dette blir plassen vi vil tilbringe en uke i sommerferien eller ikke.

Oppdatering: Her kan du lese om hvordan det gikk.

Har du vært i Porto Suchna i Egypt?

Kommentér under og fortell om dine erfaringer. Husk og del posten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.