Advokat Oslo


Hver gang vi beveger oss inn i en ny bransje i et marked er det alltid en spennende fase i starten når vi skal finne ut av hva vi har å bryne oss mot for å dra vår case til toppen av søkeresultatene.

Den siste casen vi er i gang med finner jeg spesielt artig – siden vi her har med å gjøre en bransje med forholdsvis sterk konkurranse om markedsandeler.

Bransjen jeg sikter til er advokater og juridisk bistand.

Så – søkeordene vi har kommet frem til sammen med kunden er selvsagt ord og uttrykk som er relevante for noen som driver med advokaterier 😉

Vi skal altså til topps for ord og uttrykk relatert til vår kunde’s spesialfelt som er arbeidsrett.

Selvsagt kommer jeg ikke her til å røpe den fulle listen over søkeord vi jobber med, men advokat og advokat oslo er to eksempler.

En artig detalj er at dersom du søker på “advokat Oslo” i Google.no vil du se at førsteplassen for denne søkefrasen er ikke en vanlig oppføring, men derimot finner du maps.google.no med en oversikt over advkater i Oslo. Dermed blir dette en liten mini-optimaliserinsjobb hvor jobben består i å jobbe vår kunde opp for frasen advokat Oslo i de øverste resultatene i kartsøket.

Det er utfordringer som dette som gjør søkemotoroptimalisering så utrolig spennende å jobbe med. Google og de andre søkemotorene kommer stadig med nye vrier på sine tjenester – og vi som jobber på vegne av våre kunder må hele tiden tilpasse oss nye virkeligheter.

Vi har også en egen side om advokat oslo hvor det etterhvert vil komme artikler om hva advokater driver med innenfor ulike fagfelt. Selv om jeg ikke er advokat, har jeg etterhvert fått mye erfaring på hva folk søker etter som er relatert til adokatenes fagfelt. Det fokuseres mye på arbeidsrett legger jeg merke til.

Sist oppdatert 26. november 2018 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.