Angel By Thierry Mugler For Women. Eau De Parfum Spray Refillable 3.4 oz

Angel-By-Thierry-Mugler-For-Women-Eau-De-Parfum-Spray-Refillable-3-4-ozMin datter Nadeen har bursdag snart, så jeg spurte henne for noen dager siden hva hun ønsker seg til bursdagen sin. Hun fortalte meg at hun ønsker seg en god parfyme i år og har funnet ut at hun liker veldig godt Angel By Thierry Mugler For Women. Så, jeg begynte å sjekke priser på denne parfymen, og blei svært overrasket når jeg innså hvor store prisforskjeller det er på parfyme generelt.

Siden vi bor i Kairo i Egypt, så har jeg for lengst sluttet å bare gå på det lokale parfymeriet eller butikken for å kjøpe ting. Prisene lokalt her i Egypt er rett og slett for høye siden konkurransen er lav på typiske luksusvarer – sett i forhold til hva man kan finne i Europa og USA.

Den laveste prisen jeg fant var hos Amazon.com i USA. Angel By Thierry Mugler For Women. Eau De Parfum Spray Refillable 3.4 oz kan kjøpes hos de for USD 93 i skrivende stund. Den nest-dyreste plassen for Angel By Thierry Mugler For Women jeg fant, var hos Strawberrynet.com. Hos de koster nøyaktig samme produkt i underkant av USD 200. Det er altså rundt 50% billigere hos Amazon for akkurat det samme produktet.

For å handle i USA hos Amazon.com trenger du å skaffe deg adresse i USA. Dette gjør du enkelt og smertefritt hos MyUS.com – du finner lenke til de i øverste hjørnet til venstre på siden du kommer til når du klikker på linken over.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.