Angst, smerte og litt lykke


For en stund siden startet vi et lite forum om dikt, poesi og litteratur på Diktforum.com

Jeg visste at dette var temaer som mange interesserer seg for, og tenkte derfor at det var en god idé å dra igang noe slikt.

Lite visste jeg at det skulle bli så hjerteskjærende å lese gjennom mange av diktene som blir publisert der. Man leser om den ene skjebnen mer hjerteskjærende enn den andre. Og det hele får meg selvfølgelig til å innse hvor heldig jeg er som har det bra både psykisk og fysisk (stort sett da – bortsett fra en elendig rygg).

Det jeg finner mest vanskelig med å moderere et sted som dette er å finne en balanse i hva vi skal tillate at folk legger ut. Enkelte av tingene som er å finne der kan ligne på rene selvmordsbrev. Er det riktig å la disse ligge, eller burde vi ikke tillate dette? Jeg vet så sannelig egentlig.

Litt av vitsen med å skrive dikt er jo nettopp dette med å lufte sine innerste følelser. Og nettopp derfor har vi så langt ikke moderert noe av det brukerne legger ut. Men så er det jo også slik at dette er et offentlig tilgjengelig forum, så derfor må vi selvsagt også ta hensyn til at det kan komme inn brukere i alle aldersgrupper.

Hva synes du vi burde gjøre? La alt gå umoderert så fremt det ikke er rene personangrep, eller begrense hvor horrible ting folk får lovt til å dele der?

Sist oppdatert 9. oktober 2017 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.