ASUS Transformer Prime


ASUS Transformer Prime 2Har lurt en stund på om jeg skulle kjøpe meg en ASUS Transformer Prime TF201-B1-CG 10.1-Inch 32GB Tablet. Per i dag har vi en Samsung Galaxy Tab (7-inch, 16GB, Wi-Fi) som i og for seg fungerer greit, men jeg er ikke helt fornøyd med størrelsen på skjermen.

Så spørsmålet mitt blir da: Har du prøvd Asus Transformer Prime, og hvilke erfaringer har du med den så langt. Hva jeg lurer mest på, er om den oppleves som “laggete” eller om den er rask nok til å fungere bra. Hvordan er tastaturet på den? For lite, eller er det stort nok til at du ikke ender opp med å bomme på tastene hele tiden.

Hvilke andre Tablets kan være et bra alternativ?

Sist oppdatert 22. desember 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.