ASUS Transformer Prime

Har lurt en stund på om jeg skulle kjøpe meg en ASUS Transformer Prime TF201-B1-CG 10.1-Inch 32GB Tablet. Per i dag har vi en Samsung Galaxy Tab (7-inch, 16GB, Wi-Fi) som i og for seg fungerer greit, men jeg er ikke helt fornøyd med størrelsen på skjermen.

Så spørsmålet mitt blir da: Har du prøvd Asus Transformer Prime, og hvilke erfaringer har du med den så langt. Hva jeg lurer mest på, er om den oppleves som “laggete” eller om den er rask nok til å fungere bra. Hvordan er tastaturet på den? For lite, eller er det stort nok til at du ikke ender opp med å bomme på tastene hele tiden.

Hvilke andre Tablets kan være et bra alternativ?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.