Avira Antivirus gjør jobben


Avira Antivirus ClassicStadig vekk snakker jeg med folk som har problemer med virus på maskinen sin. I all hovedsak gjelder dette selvfølgelig Windows baserte PC’er, så jeg skal ikke gå inn på det faktum at vi kunne alle ha sluppet unna hele problemet med å velge Linux i stedet 😉

Uansett så vil jeg gi deg min anbefaling til programvare for å holde basseluskene unna PCen din:

Avira Antivir Personal Edition Classic er gratis og har surret og gått på denne maskinen i et par års tid. Til dags dato har ikke et virus sneket seg inn. En annen ting jeg liker med dette programmet, er at det dreper ikke hastigheten på maskinen slik både Norton og McAfee har tendenser til å gjøre.

Så – klikk på linken over og last ned Avira. Programmet er gjennomført bra og beskytter maskinen din godt mot virus, trojanske hester og annet utyske.

Oppdatering 29.11.2007:
Er det ikke merkelig hvordan ting er. Her skrev jeg et innlegg om hvor bra Avira er, og så ble jeg for to dager siden nødt til å vrake Avira. Grunnen er at det snek seg inn en trojansk hest på maskinen – som Avira ikke klarte å ta rotta på. Etter flere timers forsøk på å bli kvitt hesten, måtte jeg til slutt avinstallere Avira og installere ESET Smart Security – som tok rotta på den.

Jeg kommer med en liten vurdering av ESET sin antivirus/antispam/firewall programvare når jeg har fått til mer erfaring med den. Så langt ser jeg i hvertfall at Smart Security fra ESET krever veldig lite minne på maskinen, og oppfører seg fint. Men vi får se hvordan det går.

Hva er din anbefaling når det kommer til antivirus programvare?

Sist oppdatert 17. desember 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.