Jeg kan hjelpe din bedrift med bedre synlighet på Google

Jeg kan hjelpe din bedrift med bedre synlighet på Google 1

Bedre synlighet i søkemotorene kan ha en avgjørende effekt på din markedsføringsstrategi. Jeg kan hjelpe deg med å oppnå bedre plasseringer for de ordene som er viktige for at din bedrift skal vokse i den farten du ønsker. 

Bli mer synlig på Google og få flere kunder fra folk som googler

Gjennom søkemotoroptimalisering og betalte plasseringer i søk, kan du få mange nye kunder fra nettet. Jeg har jobbet med søk og sosiale medier siden midten av nittitallet, og har derfor lang erfaring når det gjelder hva som virker – og hva du bør styre unna.

Få topp plasseringer i søkene for dine viktigste søkeord. De riktige ordene kan gi massiv pågang av nye kunder.

Gi Google riktige signaler

Det er uhyre viktig å gi Google riktige signaler for å oppnå resultater som varer. Jeg kan hjelpe deg med å få dette riktig, slik at din Google popularitet øker. Jeg gir deg konkrete råd i forhold til teknisk optimalisering samt hjemmesidens lenkeprofil.

Sist oppdatert 4. juni 2022 av Bjørn Are Solstad

Jeg handler Bitcoin og andre kryptovalutaer på Binance. Markedets laveste kurtasje på under 0,1% per handel.
Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Jeg handler Bitcoin og andre kryptovalutaer på Binance. Markedets laveste kurtasje på under 0,1% per handel.