Binance støtter endelig VISA direkte

Siden jeg begynte å trade med krypto, har dette med å få kjøpt Bitcoin med Norske kroner vært et stort problem for meg. Rettere sagt, det har vært et stort problem siden finanstilsynet begynte å regulere kryptomarkedet i Norge.

Binance har lenge vært plassen jeg foretrekker å trade, siden de har det desidert største markedet i verden, og dermed har mest likviditet tilgjengelig i ordrebøkene. God likviditet er selvfølgelig viktig når man skal holde på med dette her.

Det var med stor glede og overraskelse at jeg i dag fikk til å kjøpe Bitcoin for et par tusenlapper der med mitt visakort fra DNB – uten å måtte gå via Simplex som tidligere var eneste måte å få til dette på. Dermed får man mye mer Bitcoin for pengene siden det er lavere avgifter på kjøpet.

Dette var jo storveis da!

Har du lyst til å prøve deg på litt valutaspekulasjon, anbefaler jeg så absolutt å gjøre dette på Binance.

Om du ellers lurer på noe rundt dette, spør du bare i kommentarfeltet under, så svarer jeg så godt jeg kan.

2 kommentarer om “Binance støtter endelig VISA direkte”

  1. Hei, fungerer det fortsatt å kjøpe hos Binance? Hørt noen si at dette ikke fungerer i EU lengre. Og kreves det at man oppgir ID, slik Simplex krever?

    Svar

Legg inn en kommentar eller spør

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.