Binance støtter endelig VISA direkte

Siden jeg begynte å trade med krypto, har dette med å få kjøpt Bitcoin med Norske kroner vært et stort problem for meg. Rettere sagt, det har vært et stort problem siden finanstilsynet begynte å regulere kryptomarkedet i Norge.

Binance har lenge vært plassen jeg foretrekker å trade, siden de har det desidert største markedet i verden, og dermed har mest likviditet tilgjengelig i ordrebøkene. God likviditet er selvfølgelig viktig når man skal holde på med dette her.

Det var med stor glede og overraskelse at jeg i dag fikk til å kjøpe Bitcoin for et par tusenlapper der med mitt visakort fra DNB – uten å måtte gå via Simplex som tidligere var eneste måte å få til dette på. Dermed får man mye mer Bitcoin for pengene siden det er lavere avgifter på kjøpet.

Dette var jo storveis da!

Har du lyst til å prøve deg på litt valutaspekulasjon, anbefaler jeg så absolutt å gjøre dette på Binance.

Om du ellers lurer på noe rundt dette, spør du bare i kommentarfeltet under, så svarer jeg så godt jeg kan.

Sist oppdatert 6. mai 2021 av Bjørn Are Solstad

2 kommentarer om “Binance støtter endelig VISA direkte”

  1. Hei, fungerer det fortsatt å kjøpe hos Binance? Hørt noen si at dette ikke fungerer i EU lengre. Og kreves det at man oppgir ID, slik Simplex krever?

    Svar
    • Tror det funker fremdeles ja. Rettere sagt, jeg vet det gjør det, men er ikke sikker på om du må oppgi ID eller ikke.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.