Bloggurat

20.06.2103: Da er første dagstelling fra bloggurat på plass. Du kan se nederst på siden at bloggen akkurat nå er på 543. plass på topplista deres. Jeg vil anta bloggen ikke vil få mye trafikk fra bloggurat før jeg har havna på første side på topplista deres. Sånn fungerer det i hvertfall på blogg.no. Skal du hente trafikk fra disse plassene, må du ha mye trafikk fra før.

19.06.2013: Jeg har akkurat  registrert bloggen min på Bloggurat. Dette henger sammen med at jeg registrerer noe trafikk derfra, så det er på tide å se hva dette kan bety i forhold til mer trafikk.

Skal man lykkes med å passere 10.000 daglige besøkende, så må ting prøves!

Akkurat nå er trafikken stabil i underkant av 500 besøkende i døgnet. De største kildene til trafikk er Facebook og Google sitt søk. Trafikken er mye mer stabil nå enn den har vært siden oppstart, så det blir spennende å se fremover. Mye av grunnlaget er akkurat nå sesongspesifikt for sommeren, så det må bygges grunnlag for høsten og vinteren. Men, det er vel litt tidlig å begynne å snakke om Jula midt i Juni.

Har du tips til andre plasser som har stort potensiale i forhold til Norsk trafikk til en blogg?

Bruk kommentarfeltet under og legg igjen ditt tips.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.