Markus har kommet over et superhot produkt som jeg bare må dele. Her snakker vi løp og kjøp umiddelbart før massene har fått det med seg!

Borat Mankini må vel være det teiteste produktet jeg har sett i år i hvertfall. Jeg husker fremdeles hvor pinlig det var å se Borat-filmen da jeg leide den på DVD for en stund siden. Den var faktisk så plump og pinlig at jeg hadde trøbbel med å komme meg gjennom den – enda jeg satt helt alene og så på den 😉

Coolstuff.se selger Borat Mankini for 119,- SEK så dette må du bare ha!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Legg inn en kommentar eller spør

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Der ja!

en kjapp liten Deling sånn på tampen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest