Dagens Dilbert – produksjon av nettbrett

dagens-dilbert-produksjon-nettbrett
Dagens Dilbert fra i dag har et utrolig festlig poeng om dette med innovasjon og å sette ut produksjon.

Hva tror du? Er det sånn Norske bedrifter som driver med produktutvikling har blitt, eller synes du illustrasjonen overdriver – og dermed at Norske bedrifter faktisk er innovative og oppfinnsomme. Slik dette kan se ut for meg, er ikke dette langt fra sannheten – men så skal det også sies at jeg ikke har bodd i Norge på snart ti år. Her i Egypt hvor jeg bor, stemmer det ihvertfall temmelig godt med hva figurene i Dilbert stripa sier.

Si din mening om Norsk innovasjon i kommentarfeltet under, og ikke glem å del stripa med venner og kjente på Facebook, Twitter eller LinkedIN.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.