Dagens dypdykk i Soundcloud – Drumstep – Skullee iz da man

Her kommer et lite utvalg godbiter fra Soundcloud. Er gira på drumstep for tia, så det meste er innen den sjangeren. Legg merke til de to siste tracksene av Skullee. Denne karen tror jeg har Skrillex fakter og kan nå langt. Det skader ikke at vi snakker om en nordmann her heller. Stå på Skullee, du er virkelig et talent 🙂

Jeg finner mye rart som lastes opp til Soundcloud, men presanterer her bare noen få låter akkurat nå. Det kommer mer senere, men jeg trengte egentlig bare en unnskyldning for å få Soundcloud utvidelsen til WP til å virke. Så utvalget er litt tilfeldig. Det kommer mer spillelister og slikt etterhvert.

Kommentarer til tracksene?

Bruk kommentarfeltet under, og del i sosiale medier om du liker valget av tracks. Det er mye spennende som skjer på drumstep fronten for tiden, så det er mange godbiter å finne om man leter litt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.