Det er skummelt å blogge på norsk


Bloggere er ikke hva de en gang var. For ikke alt for lenge siden var en blogger noe heller kulørt og litt mystisk. Folk hadde ikke hørt om blogging og slikt. Sånn er det ikke i 2013. I dag har bloggingen blitt en dagligdags og litt kjedelig foreteelse, hvor du finner alt fra “hva jeg har på brødskiva mi” bloggere, til de som driver med politisk påvirkning gjennom bloggen sin.


Så, det er ikke like skummelt å blogge på norsk lengre. Det har blitt helt vanlig.

Det du ser under er hva jeg publiserte opprinnelig den 12. oktober i 2012. Mye vann har rent gjennom elva siden da, og jeg oppfatter det norske bloggelandskapet som mer etablert og modent. Det er helt greit å være en blogger i Norge idag.


Her er ihvertfall hva jeg i oktober i fjor skrev:

Hittill har jeg levd en passelig anonym tilværelse i det norske nettlandskapet. Jeg har lenge blogget på engelsk og har hatt mye glede av det.


Dittnettsted er den arenaen jeg så langt har brukt mest tid på av norske prosjekter. Dette er et webmaster forum hvor vi snakker mye om Joomla, WordPress og andre løsninger basert på åpen kildekode.

Jeg har i grunn kviet meg litt for å fyre opp en egen norsk blogg rett og slett fordi jeg ser hvor sterkt janteloven lever i gamlelandet. Det brukes mye tid på navlebeskuelse og slikt – og dette er i grunn et tema som interesserer meg lite.


Derfor kommer jeg til å prøve å holde meg til positive temaer – med mindre  det er noe som MÅ sies. Neste post kommer til å handle om nettop et slikt tema. Nemlig hvordan norske media lurer reklamekjøperne.

Sist oppdatert 30. juni 2013 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.