Domener basert på søkeord

Jeg skrev tidligere om min vegring mot å jobbe med rene MFA-sider basert på nøkkelord. Fredrik har derimot kommet opp med en smart idé for å doble sjangsen sin for å få trafikk inn til sidene sine. Han spurte meg for en tid tilbake om det var en god idé å sette opp en rekke miniblogger på domener som er søkeordene. Mitt svar på det var at jeg synes det var en knallidé og resultatet er at han nå har satt opp fem domener som kjører WordPress. Domenene er minikamera, overvåkingskamera, overvåkningskamera, videoovervåking og kameraovervåkning.

Gjør du et raskt søk i Google så vil du se at flere av domenene rangerer allerede på første resultatside, så dette viser med all tydelighet at domenenavnet har stor betydning for hvordan nettstedet ditt vil rangere i søkemotorene.

Hva er din erfaring med domener som baserer seg på nøkkelord/søkeord?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.