Filemaker for Linux

200px-FileMaker_IncDette er en bønn til folka hos Filemaker: Vær så snill å lag en versjon av Filemaker for Linux, så jeg kan kvitte meg med Windows på alle maskiner en gang for alle! Vær så snill!

Please.

Please, please, please!

Som du skjønner, så er jeg ikke akkurat noen fanboy av Windows. Skulle så gjerne ha droppa hele Windows, og installert Ubuntu på alle maskiner. Men, dette lar seg ikke gjøre uten at vi kan kjøre Filemaker i Ubuntu.

Jeg har selvsagt prøvd å få Filemaker til å kjøre under Wine, men det krasjer til desktoppen bare jeg klikker på noe. Vi trenger en native versjon av Filemaker for Linux, så dette marerittet kan ta slutt. Vi utvikler alt av interne systemer i Devenia i Filemaker, så det er ikke aktuelt å bytte det ut med noe annet heller. Betaler masse i lisenser hvert år og greier.

Argh!

Har du noe tips til en frustrert stakkar?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.