Formspring – still anonyme spørsmål


Formspring – still anonyme spørsmål 2
Denne illustrasjonen har ingen ting med Formspring å gjøre. Lurer på hva jeg tenkte ?

Min kjære datter Rebekka snakka masse i sommerferien om et forholdsvis nytt fenomen som tydeligvis har tatt av i det siste. Fenomenet heter Formspring og er noe så enkelt som en side hvor du kan stille folk spørsmål – enten anonymt eller ikke.

Sånn umiddelbart så jeg ikke helt greia ut i fra et kommersielt perspektiv, men etter å ha tenkt igjennom dette litt er ikke tjenesten dum. Dette med å kunne spørre uten å oppgi hvem man er innebærer jo selvfølgelig at man kan bli stilt ubehagelige spørsmål – siden den som spør vet at han eller hun ikke er identifiserbar i det hele tatt. Men dette innebærer også en mulighet – nemlig muligheten til å kunne samle inn data om hva folk egentlig mener om deg eller din bedrift. Jeg har akkurat satt opp en konto hos Formspring for å skaffe meg litt erfaring på hvordan dette bærer avgårde, så får vi se hvordan det går.

Stikk innom min Formspring-side og spør om hva du måtte finne for godt. Du kan også spørre direkte i høyrekolonnen her. Kommentarfeltet under fungerer selvfølgelig også 🙂

Sist oppdatert 22. desember 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.