Fra natteravn – Kona mi syns jeg har et dårlig søvnmønster

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kona mi syns jeg har et dårlig søvnmønster. Det har hun rett i. Men, faktisk er det sånn at når jeg sitter her på nettene, er det i grunn ganske trivelig. Tross alt. Man får en helt annen ro over ting på natterstid, og det er godt for sjelen syns jeg.

Men, det begynner å gå tomt for unskyldninger egentlig. Jeg burde jo ha liggi i senga og sovet. Syns hun i hvertfall. Det skal jeg sikkert snart og. Må bare bestemme meg først. Om jeg skal mener jeg.Det herlige med sånne anonyme blogger som dette er at man kan sitte og vrøvle i det uendelige. Uten at det betyr noe. Det er jo ingen andre enn meg som leser det uansett.

Opprinnelig skrevet den 21. januar 2007 på bloggen jeg da hadde hos wordpress.com

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Der ja!

en kjapp liten Deling sånn på tampen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest