Gjerder, porter, bommer og områdesikring

Det er alltid spennende å jobbe med nye bransjer, og denne gang vil jeg fortelle om Heras Norge AS som driver med områdesikring og adgangskontroll i form av gjerder, porter, bommer og byggeplassgjerder.

Litt bakgrunnsinformasjon om Heras:Heras Norge AS er et selskap i CRH-konsernet www.crh.com , som er en betydelig aktør på verdensbasis med produkter og tjenester til bygge- og anleggsvirksomhet.

Vår divisjon CRH – Fencing & Security Group BV www.crh-fsg.com , som i hovedsak samler all aktivitet innefor områdesikring har en total omsetning på ca. 2,5 mrd.
Kjente produsenter og merkenavn som Heras, Magnetic, Adronit, Tuvan, Darfen og Broughton m.fl., inngår alle i CRH-Fencing & Security Group.

I Norge er vi nå 10 dyktige medarbeidere med lang erfaring fra bransjen.

De fleste av oss har tidligere jobbet for andre store bransjeaktører, og vi har til sammen mer enn 140 årsverk bak oss i bransjen.

For denne kunden leverer vi sponsede lenker (AdWords) hos Google samt gjør søkemotoroptimalisering mot samtlige søkemotorer.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.