Google Chrome gratis nedlastning

I et par års tid nå har jeg brukt Google Chrome som nettleser, og har aldri sett meg tilbake på hverken Firefox som jeg brukte før Google Chrome, eller Internet Explorer som jeg egentlig aldri har likt noe særlig.

Før Chrome ble lansert av Google, var Mozilla Firefox min favoritt, og jeg syntes lenge at dette var beste nettleser. Men, da Chrome (eller Chromium for Linux) ble lansert, var det ingen tvil om at denne nettleseren ville overta markedet fort. Det har de da også gjort.

Den kvalifiserte seg umiddelbart som beste nettleser i min bok, og dette var etter at jeg hadde testet en rekke ulike nettlesere inkludert Opera, Internet Explorer i ulike varianter og Mozilla sin Firefox.

Problemet jeg stadig hadde med Firefox var at programmet stadig fikk hele PCen til å henge, og jeg måtte mange ganger starte om hele dataen for å komme igang igjen. Så, min anbefaling i 2013 (og fremdeles i 2020) er Google Chrome helt klart.

Nedlastning av Google Chrome er gratis. Last ned Chrome her.

Hvilke nettlesere har du testet, og hvilken synes du er den beste akkurat nå?

Bruk kommentarfeltet under og fortell hvorfor du synes akkurat den nettleseren du bruker i øyeblikket er best.

Sist oppdatert 1. november 2020 av Bjørn Are Solstad

5 kommentarer om “Google Chrome gratis nedlastning”

 1. Hei
  Jeg har kjøpt Google chrome, og satt i tven og koblet til nettet. Har lastet ned på PCen, men får ikke til å overføre til TV. Har fått setupname, men hvor skal dette skrives? Håper Du kan gi meg et råd. Det var sagt i annonse at dette skulle være enkelt
  MVH
  Jostein

  Svar
  • Jeg skjønner ikke riktig hva du mener med at du har kjøpt Google Chrome siden dette er en gratis nettleser som du laster ned og installerer på PC’en din. Kan det være noe annet du har kjøpt, for eksempel Chromecast USB? I så fall må du ta kontakt med de du kjøpte den av. Jeg har ikke en slik, så jeg er ikke i stand til å hjelpe deg.

   Svar
    • Tenkte meg det ja 🙂 Jeg har en Matricom Midnight MX2 her, men tror ikke det er til noe særlig hjelp i forhold til ditt problem. Du må nok høre med noen som har er sånn for å komme videre i forhold til problemløsing.

     Svar
 2. Enig med deg, startet selv å bruke Google Chrome med en gang den ble tilgjengelig i Norge. Var det i 2009? Husker ikke helt, men har ikke sett meg tilbake etter Chrome kom 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.