Grooveshark, fullgodt alternativ til Spotify i lomma


grooveshark-alternativ-til-spotifyMange bruker Spotify i dag for å holde rede på musikken sin, og det gjør dattera mi Rebekka også. Jeg vet, fordi jeg er den som betaler for det 🙂

Uansett, så er det ikke bare Spotify som kan brukes til å ha en fin musikktjeneste å forholde seg til. Den viktigste funksjonen til Spotify i følge mange, er evnen til å kunne høre på musikk offline. Altså, å kunne laste ned sangene til mobilen og høre på de uten å være på nett.

Grooveshark har også denne funksjonen, og jeg bruker App’en de har laga til Android på min Samsung s3 telefon hver gang jeg er ute og går min timeslange gåtur om kveldene. Det fungerer helt fint, bortsett fra at jeg har sett at enkelte sanger blir kutta når jeg laster de ned til mobilen for å høre på de offline. Skal sjekke om de vil bli riktig lasta ned om jeg først fjerner de fra offlinelista, og så laster de ned på nytt.

Prismessig så kommer Grooveshark mye bedre ut av det enn Spotify. Jeg synes Spotify er overpriset, og dette var mye av grunnen til at jeg ikke fortsatte å abonnere på deres musikktjeneste etter et par måneder. Dessuten kan du bli medlem hos Grooveshark i mange flere land enn Spotify.

Om du vet svaret på det der med offline sanger som blir kutta i Grooveshark, vil jeg gjerne høre om det i kommentarfeltet under.

Hva er din erfaring med Spotify i forhold til Grooveshark? Eller foretrekker du Wimp?

Vil gjerne høre litt argumenter på fordeler og ulemper med de ulike musikktjenestene som finnes på nettet. Bytter gjerne jeg om en annen tjeneste har et bedre pris/nytte forhold. Jeg er ikke gift med Grooveshark.com 🙂

Sist oppdatert 12. september 2015 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.