Guide til Praha og Barcelona


Har ikke vært i hverken Praha eller Barcelona på mange år, så jeg tror vel ikke akkurat jeg har så mye å fortelle deg om hva du skal finne på der, eller om du trenger å ta med maskingevær eller ikke i kofferten. Eller niste. Jeg vet ikke om du trenger nistepakke i de to byene der.


Eller jo.

Det er nok best å være godt bestykket skal du til de sørlige trakter av Europa. De er jo så annerledes der. Folka der har jo bart og greier har jeg hørt. Eller, jeg så det vel egentlig på TV her om året. Så, mitt bestemte råd i denne utrolig flotte guiden til de to vakre byene Barcelona og Praha er: Ta med nistepakke! I tilfelle du ikke liker maten der.


Og opptøyer. De har jo masse opptøyer i utlandet nå for tiden.

Bare for å være sikker er det nok best å pakke et par håndgranater i kofferten. Ikke på ordentlig altså. Bare plastleker. Og de bør vel egentlig ikke se ut som håndgranater eller maskingevær heller. Da kan du jo få problemer ved innreise. Best å ta med håndgranater og maskingevær som ser ut som tyggegummi.


Eller rettere sagt.

Ta med et par pakker tyggegummi du. Tryggest det. Både i Barcelona og Praha. Og glem de der våpnene jeg snakka om før her. Så, da er reiseguidene mine om to byer i Europa ferdigskrevet.


Skulle jeg komme til å dra til disse byene igjen, får jeg vel oppdatere den her posten.

Det jeg skrev under, var fra den 8. Mai i 2012.


Jeg lar det stå, så jeg får vist deg hvor god jeg er på å skrive totalt unyttige tekster bare for å få slengt et par linker inn der. Linkene har jeg fjernet forøvrig.

Tommy har startet opp noen spennende guider innen reiseliv. Den ene guiden som allerede er å finne på nett er Guide til Barcelona, og den andre er guide til Praha.


Skulle selv ha jobbet med noen guider siden jeg bor i Egypt, men jeg rekker det rett og slett ikke på grunn av for mye jobbing med kunders prosjekter. Sånn er det bare, man rekker ikke over alt man skulle ønske seg.

Uansett ønsker jeg Tommy lykke til med guidene sine, og jeg ser fram til flere slike guider fra han.

Sist oppdatert 30. juni 2013 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.