Har Garderobemannen svindlet deg også?

Jeg satt og så på dette innslaget om Garderobemannen på nyhetssendingen til NRK Viken igår, og sitter igjen med følelsen av at det nye selskapet til Erik Bøckmann (Garderobemannen.no) faktisk tror de skal komme unna med å svindle uskyldige folk som bestilte garderober for 68 millioner kroner som de aldri leverte (men tok betalt for mange måneder på forhånd).

Er det virkelig sånn at Erik Bøckmann kan lure folk på den måten her uten at dette skal ha konsekvenser for han? Tror Erik Bøckmann at folk som har bestil og forhåndsbetalt sine garderober bare vil akseptere å ha tapt alle pengene sine fordi konkurslovene i Norge er som de er?

Erik Bøckmann skal få lære at internett glemmer ingen ting. Aldri noen gang.

Målet mitt med denne artikkelen er å sørge for at hver gang noen søker på navnet til Erik Bøckmann eller merkevaren Garderobemannen, skal denne artikkelen dukke opp helt på toppen av søkeresultatene på Google (har du en blogg, setter jeg pris på om du linker til denne artikkelen – det hjelper!).

Svindel og lureri er ikke greit Erik Bøckmann.

Det er ikke sånn at denne konkursen i Garderobemannen bare blir borte helt plutselig. Det skal du få smertelig oppdage. Bare fordi du tror markedet vil “tilgi” ditt tyveri, er det ikke sånn at det blir som du har tenkt.

153 negative anmeldelser av Garderobemannen på Trustpilot

Om du er i tvil, bør du ta en titt på Trustpilot sine anmeldelser av Garderobemannen. 98% av anmeldelsene forteller om folk som har forhåndsbetalt fra 10 til 20 tusen kroner men aldri mottatt garderoben de forhåndsbetalte. Siden selskapet ble slått konkurs rett etterpå i flere av tilfellene (dette skjedde også i 2022 konkursen som nettopp ble et faktum), får de heller ikke pengene tilbake.

De aller fleste omtalene på Trustpilot omtaler Garderobemannen som ren svindel og lureri.

Noen av omtalene på Trustpilot

Skremmende dårlig

Vis du er ute etter
God service
Enkel kommunikasjon
Så må du holde deg langt unna
Garderobemannen.

Betalte 2700 i forskudd
Som jeg aldri får se igjen
Etter 5 Mnd med venting
Med frustrerende dårlige svar
I kundeservice valgte jeg og
Hive denne tanken på sjøen.

Elendig kundebehandling

Elendig kundebehandling. Fikk feil vare, reklamerte og noen dager etterpå gikk de konkurs. Vet ikke om vi får riktige skinner. Måtte vente i over 3 mndr på garderobeskapene.
STYR UNNA HVIS DISSE KJELTRINGENE SKULLE FÅ EN 3.MULIGHET!!!!

STYR UNNA!!

Betalte inn et depositum i mars på en garderobe jeg ikke har sett noe til. Vært i kontakt med kundeservice (hos Garderobemannen) MANGE ganger, fått til svar at garderoben er på vei osv, noe den helt klart ikke er da firmaet er konkurs!! Penger tapt! Styr så jævlig langt unna du kan og betal heller det dobbelte hos et seriøst firma!!

Hva er din erfaring med å handle fra Erik Bøckmann sitt selskap Garderobemannen?

Bruk kommentarfeltet under til å fortelle andre om hvordan du har blitt utsatt for lureri og svindel fra Erik Bøckmann sitt selskap Garderobemannen. Jo flere historier vi får samlet her, jo mer får vi spredd hva slags lureri Erik Bøckmann driver med.

Oppdatering 31.05.2022 Garderobemannen er igjen slått konkurs

Garderobemannen ble igjen slått konkurs igår som følge av manglede innbetaling av 11 millioner i skatt. Selskapet ble slått konkurs av skatteetaten. Samtidig har de startet opp nytt selskap i regi av Erik Bøckmanns sønn, Fredrik Solhaug Bøckmann. Dette betyr at de fortsetter med svindelen sin uten skrupler.

Jeg er fullstendig sjokkert over den totale mangelen på moral og etikk disse folkene utviser.

Har lagt ut en video på YouTube om alle de negative omtalene av Garderobemannen på Trustpilot.

Som du ser både på Trustpilot og i videoen, er det ikke få kunder av Garderobemannen som er rasende over hvilken slett behandling de har fått. Ikke bare taper de pengene sine, men de blir behandlet som idioter. Erik Bøckmann fornekter seg ikke. Han er en svindler og tyv.

Ikke bli neste offer for denne svindelen

Det finnes nok av seriøse aktører innen garderobebransjen, så det er ingen grunn til å kjøpe noe fra Garderobemannen. De er svindlere, så det er bare å styre langt unna og velge noen andre. Bruk Trustpilot til å finne en seriøs leverandør av garderober i stedet for denne gjengen med kjeltringer.

Kan jeg stole på Trustpilot da?

Jeg synes så absolutt det. Trustpilot er en helt nøytral plass hvor du selv kan si din mening om firmaer du har kjøpt noe fra. De redigerer ikke kommentaren din, så du kan si akkurat hva du mener. Sjekker du kommentarene på siden til garderobemannen der, er det klart og tydelig at selskapet ikke kontrollerer hva som legges ut der. Det er mye “rett fra levra” kommentarer der som ikke akkurat er lovprisning av kjeltring-gjengen til Erik Bøckmann.

Sist oppdatert 20. juli 2022 av Bjørn Are Solstad

4 kommentarer om “Har Garderobemannen svindlet deg også?”

  1. Har bestilt skyvedør med innredning i januar.
    Fikk beskjed 5 /6 uker til den kommer nå er det juni og skapet er ikke kommet.
    De vil ikke svare nå når vi ringer dem.

    Svar
  2. Bestilte 2 stk skyvedørsgarderober. Måtte betale halve beløpet av hva fe kostet ved bestilling. Uka etter var de konkurs og jeg fikk ingen skap.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.