Har Garderobemannen svindlet deg også?

Jeg satt og så på dette innslaget om Garderobemannen på nyhetssendingen til NRK Viken igår, og sitter igjen med følelsen av at det nye selskapet til Erik Bøckmann (Garderobemannen.no) faktisk tror de skal komme unna med å svindle uskyldige folk som bestilte garderober for 68 millioner kroner som de aldri leverte (men tok betalt for mange måneder på forhånd).

Er det virkelig sånn at Erik Bøckmann kan lure folk på den måten her uten at dette skal ha konsekvenser for han? Tror Erik Bøckmann at folk som har bestil og forhåndsbetalt sine garderober bare vil akseptere å ha tapt alle pengene sine fordi konkurslovene i Norge er som de er?

Erik Bøckmann skal få lære at internett glemmer ingen ting. Aldri noen gang.

Målet mitt med denne artikkelen er å sørge for at hver gang noen søker på navnet til Erik Bøckmann eller merkevaren Garderobemannen, skal denne artikkelen dukke opp helt på toppen av søkeresultatene på Google (har du en blogg, setter jeg pris på om du linker til denne artikkelen).

Svindel og lureri er ikke greit Erik Bøckmann.

Det er ikke sånn at denne konkursen i Garderobemannen bare blir borte helt plutselig. Det skal du få smertelig oppdage. Bare fordi du tror markedet vil “tilgi” ditt tyveri, er det ikke sånn at det blir som du har tenkt.

48 negative anmeldelser av Garderobemannen på Trustpilot

Om du er i tvil, bør du ta en titt på Trustpilot sine anmeldelser av Garderobemannen. 98% av anmeldelsene forteller om folk som har forhåndsbetalt fra 10 til 20 tusen kroner men aldri mottatt garderoben de forhåndsbetalte. Siden selskapet ble slått konkurs rett etterpå i flere av tilfellene, får de heller ikke pengene tilbake.

De aller fleste omtalene på Trustpilot omtaler Garderobemannen som ren svindel og lureri.

Hva er din erfaring med å handle fra Erik Bøckmann sitt selskap Garderobemannen?

Bruk kommentarfeltet under til å fortelle andre om hvordan du har blitt utsatt for lureri og svindel fra Erik Bøckmann sitt selskap Garderobemannen. Jo flere historier vi får samlet her, jo mer får vi spredd hva slags lureri Erik Bøckmann driver med.

4 kommentarer om “Har Garderobemannen svindlet deg også?”

  1. Har bestilt skyvedør med innredning i januar.
    Fikk beskjed 5 /6 uker til den kommer nå er det juni og skapet er ikke kommet.
    De vil ikke svare nå når vi ringer dem.

    Svar
  2. Bestilte 2 stk skyvedørsgarderober. Måtte betale halve beløpet av hva fe kostet ved bestilling. Uka etter var de konkurs og jeg fikk ingen skap.

    Svar

Legg inn en kommentar eller spør

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.