Jeg kan hjelpe din bedrift med bedre synlighet på Google

bjorn are solstad profil 225x300 Jeg kan hjelpe din bedrift med bedre synlighet på GoogleBedre synlighet i søkemotorene kan ha en avgjørende effekt på din markedsføringsstrategi. Jeg kan hjelpe deg med å oppnå bedre plasseringer for de ordene som er viktige for at din bedrift skal vokse i den farten du ønsker. 

Bli mer synlig på Google og få flere kunder fra folk som googler

Gjennom søkemotoroptimalisering og betalte plasseringer i søk, kan du få mange nye kunder fra nettet. Jeg har jobbet med søk og sosiale medier siden midten av nittitallet, og har derfor lang erfaring når det gjelder hva som virker – og hva du bør styre unna.

Få topp plasseringer i søkene for dine viktigste søkeord. De riktige ordene kan gi massiv pågang av nye kunder.

Gi Google riktige signaler

Det er uhyre viktig å gi Google riktige signaler for å oppnå resultater som varer. Jeg kan hjelpe deg med å få dette riktig, slik at din Google popularitet øker. Jeg gir deg konkrete råd i forhold til teknisk optimalisering samt hjemmesidens lenkeprofil.

Jeg kan hjelpe deg med din markedsføring på nett

Fyll ut så mye som mulig i skjemaet under, så er det lettere for meg å vurdere om jeg kan hjelpe deg eller ikke. Du kan også ringe meg på 92 34 03 46 alle hverdager om du trenger å avklare ting mer i detalj.
  • Bruk litt tid på å gi meg en skikkelig beskrivelse av ditt behov, så sparer vi begge tid på misforståelser. Jeg trenger å vite hvor gammel siden er. Skriv også litt om hvor mye du regner med å bruke av tid og penger på markedsføringen det neste året. For noen er et lite beløp tilstrekkelig, for andre skal det mer til.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.