Host1.no – ligger de for døden?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Martin Flenstad som er kunde hos oss kontaktet meg for noen minutter siden og spurte om host1.no som jeg desverre anbefalte han å flytte til da vi avvikla hosting i Devenia.

Spørsmålet hans var: «Sidene våre er nede for ørnte gang siste 6 mnd og de svarer jo ikke på henvendelser….?!»Jeg angrer veldig på at jeg anbefalte han, og en rekke andre kunder å flytte sidene deres til Host1.no, for det har vist seg uten unntak at dette har ført til en rekke problemer. Etter hva jeg kan bedømme, mangler Host1.no teknisk kompetanse til å håndtere hackerangrep og diverse annet, så de er ikke i stand til å stoppe disse angrepene på hosting nivå. Dette betyr igjen at det stadig er nedetid på serverne deres, og dette fører selvfølgelig igjen til store problemer hos kundene deres. I vårt tilfelle over handler dette om at ordresystemet hos vår kunde ikke er tilgjengelig for kundene deres. Naturlig nok fører dette til enorme tap siden kundene deres ikke får bestilt budbil, transport og distribusjon som de pleier.

Han spurte meg så direkte om hvilken hosting jeg anbefaler, men jeg svarte at jeg ville flytta sidene til proisp.noSå langt, har jeg meget god erfaring med ProIsp siden jeg er involvert i driften av hjemmesiden og alle satelittsidene til Glassmester 1 kjeden. Senest på lørdag hadde vi et tilfelle hvor jeg vi trengte hjelp fra support hos de. Det var ikke kritisk å fikse problemet i helgen, så det var helt greit at de svarte på mandag formiddag.

I løpet av mandag og tirsdag vekslet vi mailer frem og tilbake, til problemet var identifisert og løsning var funnet. Onsdag morgen var siste del av løsningen implementert. Alt i alt synes jeg supporten hos Proisp fungerer svært godt sammenlignet med mange av de andre hostingfirmaene jeg har hatt med å gjøre gjennom mange år i bransjen.Nå skal det sies at jeg har sett andre firmaer som ProIsp og Host1 komme og gå. En ting mange av de har hatt til felles, er at de har vært bra i begynnelsen, men kvaliteten på supporten har gått til dundas når de fikk for mange kunder å håndtere.

Hostingfirmaer i Norge jeg har grei erfaring med (som fremdeles eksisterer) er:

Proisp.no
Servetheworld.no

Følgende hostingfirmaer er anbefalt via kommentarene under:

Webhuset.no

Liste over hosting som du bør styre unna:

Host1.no – se artikkel over.
One.com – har ikke annet enn dårlig erfaring med One.com. Dårlig fart på servere. FTP helt elendig. Billig – du får hva du betaler for.

I følge Kalle i kommentarfeltet under:

Uniweb.no – styr unna.
Onnet.no – ser for meg eieren sitter nede i thailand og driter i kundene sine. tar betalt for dns endring etc. Ikke enkelt å flytte bort fra hvertfall.

Hva er din erfaring med www.host1.no og andre hostingfirmaer i Norge? Bruk kommentarfeltet under for å dele med din erfaring, og ikke glem å dele med dine venner på Twitter eller Facebook.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Der ja!

en kjapp liten Deling sånn på tampen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest