Hus til salgs på Herre utenfor Porsgrunn i Telemark

Oppdatering 07.12.2012: Huset er solgt.

Huset befinner seg ca. 12 km. fra både Porsgrunn og Skien på det lille stedet Herre. Herre ligger i nærheten av oljeraffineriet på Rafnes.

Det fulle prospektet er å finne på Postbanken Eiendom sine sider som er megler for oss. Du finner prospektet her med overskriften BAMBLE – HERRE – Enebolig med fantastisk utsikt og behov for oppussing. Alt på ett plan – Solrikt!

Hva jeg vil fremheve som ikke fremgår så godt i prospektet fra megleren vår, er at huset ligger veldig fint til. Nabolaget er svært rolig, og du vil våkne til fuglekvitter hver morgen. Dette er noe helt annet enn støyete gater i Oslo.

Jeg har selv bodd i huset i tenårene, samt mange ganger siden når jeg har vært på besøk hos mine foreldre som bodde der. Atmosfæren i huset er svært god, og du vil oppleve at det gir deg ro og fred.

Ferske bilder fra huset som er til salgs finnes ikke lengre på denne siden. Jeg vet ikke riktig hvor de ble av.

Her er en side om du har en eiendom for salg og om du har lyst til å lese mer om dette temaet. Å kjøpe eller selge eiendom er jo et bredt tema med mye spennede. Dette firmaet ser etter boliger til salgs på Gardermoen.

Sist oppdatert 1. april 2020 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.