Hvor er det mye mygg i år? Er det myggår?


Mange av oss er svært allergiske mot mygg og myggstikk, så jeg tenkte det kunne være greit med en separat post om akkurat dette med hvor myggen er mest plagsom. Dermed kan vi alle bruke siden som et sjekkpunkt når vi skal ut og reise.

Så, jeg vil gjerne få tilbakemeldinger på dette i kommentarskjemaet under med en liten tilstandsrapport over der du befinner deg. Er det mye mygg der du er i 2013?

Legg inn en kort beskrivelse av området du har observert svært mye mygg, så andre kan være forberedt om de skal dit du er. En god myggnetting kan jo gjøre den store forskjellen, eller å ha med seg et godt myggmiddel i kofferten. Da setter vi igang og kartlegger myggens bevegelser i sommeren 2013, så lager jeg en oppdatering på posten etterhvert som jeg får inn rapporter over mygg og klekkeplasser.

I Finnmark regner jeg med det er bra med mygg nesten uansett år, i hvertfall på Finnmarksvidda. Men hvordan er det på Hardangervidda i Telemark? Jeg vet også at i traktene rundt Kongsvinger er det vanligvis mye mygg. Er dette tilfelle i år også?

Sist oppdatert 8. juni 2017 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.