Hvorfor fikser ikke Federal Reserve kredittkrisen?


Federal Reserve
Federal Reserve

I disse tider med økonomiske kriser som formelig står i kø begynner man (jeg ihvertfall) å virkelig lure på hva som egentlig foregår der ute i den store verden.

Den ene banken etter den andre går på trynet så det synger, og hele land er truet av konkurs – ja Island altså.

På tross av at jeg ikke er i aksjemarkedet og investerer så følger jeg allikevel nøye med på det hele som foregår. Børskanalen Bloomberg står og surrer dagen lang her på min internettbaserte TV (via Livestation.com), så jeg føler jeg har rimelig god oversikt over hva som skjer fra dag til dag.

OK. Jeg før prøve å komme til poenget kanskje?

Poenget mitt er at i følge mange investorer, så kunne den amerikanske sentralbanken Federal Reserve faktisk ha grepet inn for en god stund siden og forhindret sammenbruddet som vi nå bevitner.

Hvorfor fikser ikke Federal Reserve kredittkrisen? 2
Hvem eier Federal Reserve?

I de siste dagene har jeg kikket litt på filmer og lest en del artikler rundt temaet konspirasjonsteorier. En av disse filmene er denne filmen som dreier seg om mye av det vi nå bevitner. Filmen som heter THE EMPIRE OF “THE CITY” (World Superstate) tar for seg flere beslektede temaer relatert til hvordan verden blir kontrollert – og av hvem. Riktignok er det en del søke konklusjoner folkene bak filmen har for seg – for eksempel at Jesus Kristus faktisk var en egyptisk farao i forkledning og at den britiske dronningen Elisabeth faktisk er en farao også. Men, ser man bort fra disse noe drøye uttalelsene er de inne på noe i denne filmen tror jeg.

Det ER en eller annen konstellasjon som spekulerer i et sammenbrudd i verdensøkonomien. Det er jeg temmelig sikker på. Spørsmålet er bare hvem og hvorfor.

Hva tror du om det hele som foregår for tiden i verdensøkonomien? Er det antikrist som er på gang her? 😉

Sist oppdatert 22. desember 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.