Ikke så rart at Prioritet ble utestengt fra Google

Det ser ut til at en av de mer aktive aktørene i det norske markedet for søkemotoroptimalisering har skutt seg selv i beinet – eller bæsja på leggen er kanskje et riktigere uttrykk.

Jeg blei lettere rystet da Geir ringte meg i går og overbragte nyheten. Selv i disse ferietider måtte jeg nesten sjekke litt mer hva saken gjaldt.

Etter litt sjekking på bloggene til Martin og Per-Erik Skramstad sin meget godt beskrivende blog var det ikke så mye å undre seg over. At Prioritet har blitt utestengt er jo ikke rart i det hele tatt.

Hva jeg finner merkeligst med det hele, er det faktum at de har benyttet seg at teknikker som jeg husker var “shady” for flere år siden. Så man kan jo undre seg om de i det hele tatt har fått med seg hva som virker i forhold til søkemotorene?

For oss er det kun to ting som gjelder når vi jobber med kundene våre.

  1. Søkeordet som vi skal jobbe med må finnes på siden
  2. Resten gjør vi med å jobbe med linker til siden

Dermed risikerer hverken vi eller kunden vår å bli straffet for noe, siden vi dermed følger retningslinjene til Google til punkt å prikke.
Det skulle da ikke være så vanskelig å skjønne det?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.