Jamie – sky og reservert

jamieJeg har lagt ut en god del kattebilder av den andre katta vår Lulu. Men, du vil ikke finne like mange bilder av Jamie som du ser her på bildet. Jamie er ei svært sky og reservert liten frøken og liker ikke særlig oppmerksomhet.

Hun var ikke riktig slik når vi fikk henne 2-3 måneder gammel, men jeg tror det gjorde noe med henne da vi bodde i Maadi her i Kairo og opplevde svært traumatiske lyder. Jeg trodde egentlig ikke at ting festet seg så innmari i en katt og at de glemmer etter en stund, men har innsett at det ikke kan være tilfelle.

Det viktigste for Jamie, er at vi lar henne være i fred og koser med henne de sjeldne gangene hun søker oppmerksomhet. Hun liker godt å være i nærheten av oss, men foretrekker en armlengdes avstand vanligvis. Det hender at hun plutselig kommer og vil kose, og da gjelder det å kose forsiktig og ikke skremme henne bort.

Når det ringer på ytterdøra til leiligheten, er det vill panikk og hun løper øyeblikkelig og gjemmer seg under senga på soverommet eller et annet dertil egnet sted.

Jeg har funnet at Jamie er en alenekatt. Om hun vet at det bare er henne og meg i et rom, kan hun finne på å komme for kos av seg selv. Så fort det er noen andre til stede, legger hun seg gjerne i et hjørne på behørig avstand.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.