Jeg er visst et tenkende menneske


Jeg er litt opptatt av bloggsfæren i Sverige for tiden. Om du lurer på hvorfor så kan det nok ha en sammenheng med at svenskene ligger et lite hestehode foran oss trauste nordmenn når det gjelder mange ting, så det kan være lurt å holde et øye med hva de driver med 😉

Marcus har laget en artig liste over RRS-ressurser som er verdt å følge, og jeg kom over en artig side som du jo kan teste for å finne ut av hva slags blogger du er. Jeg ble faktisk litt overrasket over at typealyzer faktisk fungerer mot en norsk blogg. Tjenesten er jo tross alt svensk.

I følge typealyzer så er jeg altså en tenker.

Her er resultatet av analysen som ble gjort ut ifra at jeg bare skrev inn www.digge.no:

Tänkaren (NT)

“Hmm… Det där skulle kunna bli riktigt intressant!”

De sanna tänkarna i ordets ursprungliga bemärkelse – ständigt sysselsatta med att studera, systematisera och bedöma idéer och möjligheter. Logisk analys av abstrakta idéer är mums för Tänkare! Särskilt de introverta Tänkarna kan ägna så mycket energi åt sina tankar att de helt glömmer bort både världen och den egna kroppen. De utåtriktade är ofta i full färd med att strukturera upp tillvaron eller andra människor istället. Tänkare är också ofta mycket intresserade av ord och språk – mästare på alfapet eller kunskapsspel. Och lika ofta riktigt jobbiga för andra genom att göra hårfin distinktioner mellan ord eller idéer.

Det som framförallt driver Tänkare är möjligheter – de kan därför ofta framstå som lite i det blå eller att tänka “för mycket”. Vill du få en Tänkares uppmärksamhet – pröva “hmm… det här var verkligen ett klurigt problem.. eller har du nån smart lösning på det här problemet?.”.

Sist oppdatert 14. august 2013 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.