Julen 2008 nærmer seg – viktige datoer for netthandel i USA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Julen 2008

Viktige datoer å huske på for deg som markedsfører deg i USA28. november «Black Friday» – Dagen etter Thanksgiving var tradisjonelt dagen som butikkene gikk ifra «røde tall» (i gjeld) til «sorte tall» (tjene penger). Idag er Back Friday kjent for å være den ofisielle starten på julehandelen.

1. desember «Cyber Monday» – Mandagen etter Thanksgiving er når trafikken og salget på nettet vanligvis begynner å øke. Mange handlende er for opptatt med handel i tradsjonelle butikker i løpet av Thanksgiving-helgen til å handle på nettet noe videre. Fant de ikke det de ønsket i fysiske butikker så begynner de gjerne å lete på nettet hjemmefra eller på arbeidsplassen for å finne den perfekte gaven.20. desember «Absolutt siste dato for å få levert pakken til Jul» – For de fleste butikker er dette den absolutt siste datoen for å være garantert at pakken vil bli levert før Jul. Husk at de fleste nettbutikker som fysiske butikker som sender varer vil ta ekstra betalt for rask levering. Husk å sjekke hver enkel butikk sin leveringsinformasjon i forbindelse med Julen om du skal handle dine julegaver i en nettbutikk i USA.

20. – 25. desember «Salget av gavekort er på sitt høyeste» – Mange nettbutikker tilbyr elektroniske gavekort for de som handler i siste liten.  E-gavekort kan sendes direkte til mottaker via epost og det i tide til Jul.Julen 2008 er på mange måter ekstra spennende i år når det gjelder julehandel siden det er så usikre prognoser for detaljhandelen i USA i forbindelse med årets handel. Mange spår at årets julehandel vil bli den dårligste på tiår, mens andre tror at den vil gå som normalt.

Har du tenkt å handle gaver på nettet i år?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

WTF ?!!?!

Del NÅ!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest