Kan jeg bli kvitt kviser?


biogime-hudpleie-kviser-hudproblemer-kvisehudIngen har lyst til å gå rundt som et kvisetryne – eller se ut som en Pizza. Kviser er ikke bare et problem for tenåringer, men følger enkelte det meste av deres voksne liv også.

Jeg vet en del om dette med kviseproblemer. Ikke så mye på grunn av at jeg selv har vært mye plaget av kviser, men fordi jeg har hatt flere nær meg som hadde store kviseproblemer i mange år.

Hva er så superløsningen på dette med kviser?

Går du til en hudlege, vil du kunne få ulike midler på resept. Og, de har kvisekrem av ulike typer på apotek. Felles for de alle, er at de har ingen langvarig virkning, og leger ikke huden etter hva jeg vet.

Det eneste jeg kjenner til som på lang sikt hjelper på kviser, er Biogime sine hudpeleiprodukter. Det finnes også et annet hudpeleimerke som bruker samme resept som heter Metrin. Du finner begge hudpleie merker ved å google Biogime eller Metrin.

Når du går til hjemmesiden til Biogime, vil du se a de ikke sender utenfor USA. Dette kan du løse ved å skaffe deg en Amerikansk adresse. Du kan få dette hos MyUS.com.

metrin-hudpleie-kviser-kvisekremMetrin sender internasjonalt, så kjøper du fra de er det ikke noe problem. Metrin tilbyr en 180 dagers pengene tilbake garanti uten å stille spørsmål. Min eks. kone har prøvd begge merker, og hun holder en knapp på Biogime sier hun. Hun synes ikke Metrin fungerer riktig like bra. Ikke vet jeg.

Når du googler Biogime, vil du se at Metrin har en egen landingsside hvor de rakker ned på Biogime og påstår at de er en kopi av deres merke. Dette er for så vidt sant, men det betyr ingen ting for innholdet i produktene. Jeg har selv snakket med han som lanserte Biogime i USA for mange år siden, og tro meg, det er identiske produkter.

Uansett så er disse produktene noe jeg virkelig kan anbefale til deg som sliter med dårlig selvbilde og lav selvfølelse på grunn av kviser og alle plagene med disse.

Disse produktene er ikke bare for deg med kviseplager, men begge serier normaliserer huden. Så, du som sliter med tørr hud har like stor nytte av produktene. Den eneste ulempen med disse produktene, er at det er tungvint å bruke de. Du er nødt til å bruke samtlige fem flasker morgen og kveld hver eneste dag om du skal få resultater. Men, jeg regner med at om du har alvorlige problemer med kviser, er fem minutter to ganger daglig en lav pris å betale.

Bli kvitt problemene dine med kviser en gang for alle.

Har du andre anbefalinger til hudpleie som virker på kviser eller andre problemer?

Bruk kommentarfeltet under til å si din mening.

Sist oppdatert 28. mars 2015 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.