Kjør varmtvannsbereder debatt. Hvilken bereder er best?


vannflaskeHelt siden jeg jobba med optimalisering av Unikprice sin nettbutikk for vvs produkter, har jeg vært fascinert over hvor mange som søkte på ordet varmtvannsbereder. Det er fantastisk mange som søker på dette eller varmtvanns bereder, og det tyder på at det er et hett tema rundt omkring i de tusen hjem – eller skal vi si i de tusen skap og benker hvor disse berederne faktisk befinner seg? Jeg husker det var en YouTube film en gang i tiden om far som skulle fikse berederen og banna og steika noe fryktelig. Men, finner ikke den videoen på YouTube. Vet du hva man skal søke på for å finne denne videoen?

At folk søker mye etter informasjon om varmtvannsberedere, må da vel også kunne tyde at de går mye i stykker?

Er kvaliteten på norske varmtvanns beredere dårlig? Eller henger dette mer sammen med at det Norske klimaet gir berederne hard medfart, og at de derfor må byttes ut ofte?

Hva tror du er sammenhengen her? Er det lav kvalitet på produktene innen berederbransjen med merker som OSO og Høiax som er årsaken til at så mange søker etter akkurat disse produktene, eller handler det om å være på prisjakt etter billige varmtvannsberedere?

Å. Beklager at du ikke får kjøpt en varmtvannsbereder av meg. Jeg kan sikkert skaffe deg en fra her i Egypt hvor jeg bor, men jeg tviler vel på at du har så lyst til å betale frakta herfra.

Varmtvannsberederdebatten er klar for å settes igang

Hvilken varmtvanns bereder er best? OSO sin eller Høiax (jeg kom til å skrive Høyax først, men innså at dette var skrivefeil – som mange andre skriver feil også i følge statistikken til bloggen) sin, eller har du et annet merke du liker bedre? Hvorfor er den du har god erfaring med bedre enn de andre på markedet? Kommentarfeltet under er til for å brukes. Og – ikke glem å del denne ultrahotte debattsiden om varmtvannsberedernes irrganger med venner og kjente!

Her er en annen video som er et klipp fra NRK hvor de sprenger en bereder i lufta.

https://www.youtube.com/watch?v=HS6fImxE9Lo

Sist oppdatert 30. mars 2015 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.