Klar til å dra til Kypros


Hot-air ballooning in Luxor
Image via Wikipedia

Da er det meste klart for å sette oss på flyet til Kypros. Dette er ikke bare en tilfeldig liten ferietur til øya i Middelhavet, men starten på et nytt kapittel i mitt liv. Kristoffer (min eldste sønn) og jeg har nemlig ikke tenkt å slutte å være på tur med det første.

Det vi altså har tenkt oss å gjøre er å være permanent på reise i en periode. Om denne perioden blir på noen uker, måneder eller år kommer mest an på hvordan vi synes det hele fungerer når den første reisesyken har lagt seg.

Første stopp er altså Kypros i Middelhavet. Og vår foreløbige plan er å være det til midten av oktober. Ania og moren hennes kommer og besøker oss i begynnelsen av oktober, så da kan det kanskje være greit å være tilstede..

Neste etappe ser jeg for meg blir til enten Hurghada eller Luxor i Egypt. Egypt er et land jeg har vært i to ganger tidligere, så det høres ikke så skummelt ut å dra dit.

Jeg ser for meg at vi blir i Egypt til over nyttår for så å dra videre. Så langt har vi snakket om å ta turen til Asia, og se om vi får til å besøke bekjente vi har i Kina i hvertfall.. Men – dette er en etappe som krever litt mer planlegging siden det ikke bare er å møte opp der. Man må jo ha turistvisum og slikt for å få innreise til Kina.. Mer om det siden.

Sist oppdatert 8. mars 2017 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.