Kontakt

p01 300x200 KontaktØnsker du å kontakte meg angående innhold på denne siden, gjør du dette enklest ved å legge igjen en kommentar direkte der hvor innlegget er skrevet. Skulle det være noe du har på hjertet som ikke egner seg til det offentlige rom, kan du sende meg en epost på bjorn@devenia.com.

Det kan også være lurt å lese min ansvarsfraskrivelse.

Lurer du på noe angående faget jeg jobber med – altså søkemotoroptimalisering eller sponsede lenker i Google gjennom deres AdWords program, foreslår jeg at du ringer meg eller fyller ut skjemaet under.

Jeg kan hjelpe deg med din markedsføring på nett

Fyll ut så mye som mulig i skjemaet under, så er det lettere for meg å vurdere om jeg kan hjelpe deg eller ikke. Du kan også ringe meg på 92 34 03 46 alle hverdager om du trenger å avklare ting mer i detalj.
  • Bruk litt tid på å gi meg en skikkelig beskrivelse av ditt behov, så sparer vi begge tid på misforståelser. Jeg trenger å vite hvor gammel siden er. Skriv også litt om hvor mye du regner med å bruke av tid og penger på markedsføringen det neste året. For noen er et lite beløp tilstrekkelig, for andre skal det mer til.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.