Kort rapport fra Palma De Mallorca

Ikke det at jeg vanligvis drar til pakketurist-himmelen, men vi kjøpte oss noen gørrbillige flybiletter hit og har nå vært et par dager her på Mallorca. Vi bor på et herberge som heter Hostel Terminus. Til 48 Euro for natta er det helt greit, og ligger rett ved tog- og buss stasjonene her i Palma De Mallorca.

Været er brukbart til å være så tidlig i sesongen, og Ania klarte greit å brenne seg i dag – på tross av at vi ikke soler oss 😉

Hverken jeg eller Ania er typiske pakketurister, så vi var jo naturlig nok litt skeptiske til å dra hit. Så langt har vi hatt en fin tur, men vi er skjønt enige om at seks dager holder for oss på et sted som dette. I morgen tar vi turen med buss til et av de mest kjente reisemålene her som heter Valldemossa. Frederik Chopin og  hans elskerinne forfatterinnen Georgia Sand holdt til i klosteret der vinteren 1838-39.

Det er meldt litt regn i morgen, men vi håper på flaks.

Temperaturen ligger rundt 22 – 23 grader på dagtid, og akkurat nå kl. 23:30 på kvelden er det ca. 17 grader.

Har du vært på Mallorca? Hva synes du i så fall om øya?

Fortell om det i kommentarfeltet under!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.