Kristiania Utvikling

Jeg holder på og jobber med hjemmesidene til Kristiania Utvikling as. Dette er et selskap som jobber med utvikling av eiendom i Stor-Oslo.

Selskapet kjøper eiendom enten via vanlige kanaler som meglere, eller via oppkjøp av dødsbo. Deretter gjør de alt som er nødvendig, for at bygget med innhold er i topp stand slak at eiendommen med leiligheter skal være svært attraktiv i markedet. De jobber også med utleieobjekter på vegne av klienter, så om du skulle være interessert i å leie ut eiendom i Oslo så kan de garantert være en god partner å forholde seg til.

Kristiania utvikling er svært solide, og har i porteføljen sin eiendomsmasse for rundt 100 millioner kroner. Målsetningen for selskapet er å passere en milliard innen fire års tid.

Ønsker du å selge eiendommen din anbefaler jeg deg å ta en titt på hjemmesidene til Kristiania Utvikling. Det er alltid lurt å få tilbud fra flere enn bare meglerens anbefalinger for å se hva eiendommen din er verdt. Kristiania Utvikling er svært interessert i å komme i kontakt med selgere av bygårder.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.