Kristiania Utvikling

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Jeg holder på og jobber med hjemmesidene til Kristiania Utvikling as. Dette er et selskap som jobber med utvikling av eiendom i Stor-Oslo.

Selskapet kjøper eiendom enten via vanlige kanaler som meglere, eller via oppkjøp av dødsbo. Deretter gjør de alt som er nødvendig, for at bygget med innhold er i topp stand slak at eiendommen med leiligheter skal være svært attraktiv i markedet. De jobber også med utleieobjekter på vegne av klienter, så om du skulle være interessert i å leie ut eiendom i Oslo så kan de garantert være en god partner å forholde seg til.Kristiania utvikling er svært solide, og har i porteføljen sin eiendomsmasse for rundt 100 millioner kroner. Målsetningen for selskapet er å passere en milliard innen fire års tid.

Ønsker du å selge eiendommen din anbefaler jeg deg å ta en titt på hjemmesidene til Kristiania Utvikling. Det er alltid lurt å få tilbud fra flere enn bare meglerens anbefalinger for å se hva eiendommen din er verdt. Kristiania Utvikling er svært interessert i å komme i kontakt med selgere av bygårder.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

WTF ?!!?!

Del NÅ!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest