Kule og uvanlige visittkort

Når man driver forretning, er jo dette med visittkort noe man tenker på. Tradisjonelt sett, skal jo visittkortet være laget av tjukt papir på 300 gram med trykk på den ene eller begge sider. Men, det trenger ikke nødvendigvis være sånn. Alternative visittkort kan være akkurat det som skal til for at ikke kortet ditt skal havne rett i søpla.

Et godt visittkort har noen egenskaper som gjør at det ikke sorterer under reklame etter min mening. For andre, handler det om at kortet er for kult til å bare havne i skuffen eller i søppelbøtta. Uansett hvordan det er så kommer en samling ultrakule visittkortkreasjoner til inspirasjon. Bli inspirert og del med venner og kjente på Facebook, Twitter og overalt ellers hvor folk som ønsker inspirasjon på visittkortfronten er å finne!

Bilde av visittkort laget av skumgummi
Dette visittkortet er laget av skumgummi med trykk på den ene siden. Går garantert ikke i stykker!
Om du er hår stylist, er nok et visittkort formet som en kam midt i blinken. Blir neppe kastet siden det er både stilig og nyttig.
Om du er hår stylist, er nok et visittkort formet som en kam midt i blinken. Blir neppe kastet siden det er både stilig og nyttig.
Dette visittkortet havner nok neppe i søpla om det er unger i huset.
Dette visittkortet havner nok neppe i søpla om det er unger i huset.

Ta med deg en utskrift av denne siden til trykkeriet ditt neste gang du skal få laget visittkort, så kan dere sammen finne ut av hvordan det neste kortet ikke er like lett å ignorere som det kjedelige kortet du har i dag. Det dreier seg om å stikke seg ut, og ikke havne i samme mølja som alle andre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.