Kunstneren Margrethe Leonore

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kvinnen som har født mine tre barn Kristoffer, Sondre og Rebekka er også en meget habil kunstner. Margrethe Leonore Solstad har lagt ut noen av sine arbeider og du kan ta en titt med å klikke på linken i navnet hennes.


En av mine favoritter er bildet du ser over med tittelen «she won’t sleep unless she heals her loneliness». Jeg er ingen kunstkritiker, så jeg har aldri lært meg de fine ordene og vendingene for å beskrive bildekunst. Jeg bare ser på bildet. Utrolig vakkert og dypt er det i hvertfall.

Du kan kjøpe kunsten til Margrethe ved å ta kontakt med henne på margretheleonore@gmail.com eller jeg kan formidle kontakt.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

WTF ?!!?!

Del NÅ!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest