Kunstneren Margrethe Leonore

Kvinnen som har født mine tre barn Kristoffer, Sondre og Rebekka er også en meget habil kunstner. Margrethe Leonore Solstad har lagt ut noen av sine arbeider og du kan ta en titt med å klikke på linken i navnet hennes.


En av mine favoritter er bildet du ser over med tittelen “she won’t sleep unless she heals her loneliness”. Jeg er ingen kunstkritiker, så jeg har aldri lært meg de fine ordene og vendingene for å beskrive bildekunst. Jeg bare ser på bildet. Utrolig vakkert og dypt er det i hvertfall.

Du kan kjøpe kunsten til Margrethe ved å ta kontakt med henne på [email protected] eller jeg kan formidle kontakt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.