Kunstneren Margrethe Leonore


Kvinnen som har født mine tre barn Kristoffer, Sondre og Rebekka er også en meget habil kunstner. Margrethe Leonore Solstad har lagt ut noen av sine arbeider og du kan ta en titt med å klikke på linken i navnet hennes.

Kunstneren Margrethe Leonore 2
En av mine favoritter er bildet du ser over med tittelen “she won’t sleep unless she heals her loneliness”. Jeg er ingen kunstkritiker, så jeg har aldri lært meg de fine ordene og vendingene for å beskrive bildekunst. Jeg bare ser på bildet. Utrolig vakkert og dypt er det i hvertfall.

Du kan kjøpe kunsten til Margrethe ved å ta kontakt med henne på margretheleonore@gmail.com eller jeg kan formidle kontakt.

Kunstneren Margrethe Leonore 3

Sist oppdatert 3. april 2015 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.