Lånefakta


Jeg er sterk motstander av å låne penger som kjapp løsning på økonomiske problemer. Når det er sagt, er det allikevel et tema som berører mange, så jeg kommer til å skrive noen artikler om dette. Jeg har jo en egen seksjon for økonomi sett ut i fra sysnpunktene til en som har rota det til for seg selv en rekke ganger økonomisk (ja, meg).

Sjekk økonomi kategorien om du har lyst.

Den opprinnelige posten fra 7. mars 2008:

Jeg har alltid hatt vegring mot å lage rene MFA-sider av typen nøkkelordspekket domenenavn + dårlig innhold.

Derfor har det ikke vært en prioritet for meg å jobbe med denne typen nettsteder. Det jeg nå derimot har satt i gang med er noen blogger som er rettet mot bestemte markeder. Det har irritert meg at AdSense annonsene er så lite rettede, og det var hovedgrunnen til at jeg opprettet domenet Lånefakta.

Kikker du inn på sidene her, vil du se at annonsene er svært så riktige i forhold til temaer som forbrukslån og lån. Dermed er det helt klart for meg at jeg tok feil når det gjelder hvorvidt det har noe å si for AdSense om domenet er basert på et tema.

Så får vi se da – og det dukker opp en masse annonser her som dreier seg om lån, finansiering, forbrukslån eller lignende.

Jeg har også opprettet egne domener for andre temaer. Vil rapportere her om tendensen er den samme for de.

Sist oppdatert 21. juni 2013 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.