Levering av innhold på en lettere måte


Denne posten er fra 17. oktober 2007 og er ikke lengre oppdatert. Feedburner som jeg snakker om, er i 2013 i ferd med å avvikles fra Google sin side som kjøpte opp tjenesten for en stund siden. I mellomtiden har Facebook og Twitter blitt dominerende i forhold til dette med å holde seg oppdatert på hva venner og familie har å fortelle på nettet.

Du kan fremdeles abonnere på postene mine via WordPress sin abonnementstjeneste. Du finner skjemaet på høyre side.

Her er hva jeg skrev i 2007:

Om du er som meg, så er du innom fryktelig mange nettsteder, blogger, aviser og andre informasjonskilder i løpet av en uke. Problemet med det å leve i dagens informasjonsalder er ikke mangel på informasjon, men snarere det motsatte: Vi utsettes for en så stor mengde informasjon at det blir umulig å holde rede på det hele.

Derfor har jeg nå brukt litt tid på å sette meg inn i Feedburner. Feedburner er en tjeneste som gjør at dine lesere kan abonnere på innholdet ditt. De kan enten få innholdet levert i en pent formatert epost, eller de kan abonnere via en nyhetsleser.

Siden det er litt vanskelig å anta noe rundt hvilket potensiale en blogg som min har, har jeg satt meg som mål å foreløpig komme opp i 100 abonnenter.

Klikk på RSS-symbolet oppe i høyre hjørne og abonnér på Digge. På den neste siden vil du kunne velge mellom en rekke måter å få levert innholdet. Jeg abonnerer selv med Feedburner på flere blogger som kommer via epost når det er oppdateringer. Veldig kjekt.

Slik ser det hele ut:

Sist oppdatert 22. desember 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.