Lilly Brudekjoler er smellvakre!


Lengre ned på siden vil du kunne finne noen av de aller vakreste av Lilly sine brudekjoler.

Lilly sine brudekjoler er smellvakre og fantastiske. Det vet de fleste som har vært innom brudesalongen til Abelone, eller har besøkt bryllupsbutikken på nett som Abelone drifter. Her kommer et lite utvalg av det jeg synes er de aller vakreste modellene deres nå i 2013.

Abelone Collection har vært en av våre mest trofaste kunder gjennom mange år. De har en god og stødig strøm av nye kunder på sidene sine hvor de selger alt fra brudekjoler til tilbehør av ulike slag til ditt bryllup. De har også i løpet av denne tiden bygget opp en brudesalong som server kunder i hele Oslo regionen i tillegg til Akershus.

Du finner også utstyr til brudepike så som cape og annet tilbehør. Det er ikke bare brudekjolen som skal stemme på ditt livs viktigste dag. Mange har planlagt for bryllupsdagen siden de var små jenter – og det finnes sikker noen gutter som har gjort det samme. Så, brudekjolen må være perfekt, akkurat som at brudepikene må se flotte ut.

Når du skal velge brudekjole, er det viktig at alt stemmer overens med hva du hadde sett for deg. I tillegg bør kjolen passe tematisk til resten av bryllupsfesten.

Sist oppdatert 7. november 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.