Markedsføring i Polen

Jeg har akkurat fullført starten på en artikkel som omhandler temaet hvordan markedsføring i Polen foregår. For deg som er interessert i å ekspandere inn i dette  markedet kan det være lurt å skumme gjennom denne artikkelen.

Jeg kommer til å fortsette å fylle på nyttige tips og råd angående dette markedet – som er i en rivende utvikling.

polen-fiat-kommunisme.jpgSelvsagt må jeg ta med et bilde av en søt liten Fiat for de som ikke har sett denne. Denne bilen var i gamle dager svært vanlig i Polen, og det kjører rundt en god del av de den dag i dag 🙂 Verdt en titt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.