Mass Effect 2

Etter å ha snakka med Sondre på Skype i dag, så bestemte jeg meg for å kjøpe Mass Effect 2. Så, nå venter jeg på at spillet skal lastes ned, så jeg får fyra det opp. Jeg prøvde å spille en cracka versjon av Mass Effect 1 tidligere, men hadde for mye krasj og bugs til at det var noe videre morsomt. I tidligere tider var jeg stor fan av crackede spill, men dette har gitt seg med årene.

Jeg pleide alltid å kjøpe de etter å ha testa de litt, men har kommet til at dette er bortkastet tid. Man får uansett ikke noe godt inntrykk av spillet når det krasjer i ett sett. Så, jeg tar i dag bare sjansen, og håper på det beste.

Mass Effect 1 hadde et annet problem som i følge Sondre ikke er like plagsomt i versjon 2 – det er mye lettere å finne frem i spillet. Dette var noe jeg sleit med som til slutt førte til at jeg rett og slett gav opp hele spillet.

Når jeg har spilt meg gjennom Mass Effect 2 fortsetter sannsynligvis turen til 3.

Så er det bare å vente en halvtimes tid til, og fyre opp denne babyen og se om det er noe bra.

Hva er din erfaring med Mass Effect 2? Noe spesielt jeg må passe på?

Fortell om det i kommentarfeltet under!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.