Mener jenter ja når de sier nei?

OK. Jeg skal gjøre et forsøk på å skrive noe personlig for en gangs skyld. Så får du bare bære over med meg om du synes det blir tåpelig det hele.

Her er greia: Ania og jeg hadde en liten sammenkomst med en hun studerte sammen med og kona hans på lørdag. Robert som han heter er glad i godt drikke, og utover kvelden rakk han å sette til livs en god del av den svenske vodkaen som var handlet inn for anledningen.

Nå er ikke denne posten om drikking og slikt, men mer om noe han kom til å påstå når klokka led mot ti på kvelden.

Den ærede gjesten kom til å opplyse forsamlingen (altså jeg, Ania og kona hans) at når en kvinne sier nei så mener hun egentlig ja.

Umiddelbart fant jeg dette å være en utrolig neandertalsk uttalelse. Jeg sa ganske enkelt at det stemmer ikke. Min erfaring er at når en kvinne – eller mann for den del sier noe til noe, så er det akkurat det som menes. Atså at nei betyr faktisk nei.

Så – jeg akter derfor å høre med deg hva din erfaring er? Har jeg missforstått noe fullstendig? Er jeg en utrolig enkel og naiv sjel?

Jeg skulle gjærne ha hørt hva jentene blant mine lesere mener om dette. Betyr nei egetlig ja? Del dine tankler under om du tør. Jeg lover at det er bare du og noen få hundre andre som vil se hva du skriver 😉

Sist oppdatert 7. november 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.