Slik kjøper du Mitchum Anti-Perspirant & Deodorant i USA selv om du bor i Norge


Mitchum-Anti-Perspirant-Deodorant-Power-Gel-Unscented-3-4-Ounce-StickI denne artikkelen vil du få vite, trinn for trinn hvordan du går frem for å kjøpe Mitchum fra Norge, selv om du ikke finner denne utrolig effektive deodoranten i noe parfymeri lokalt der du bor.

Jeg fikk akkurat levert en ladning av Mitchum Anti-Perspirant & Deodorant, Power Gel, Unscented, 3.4-Ounce Stick fra Amazon.com fra Amazon.com hvor jeg nå kjøper de. Jeg har slitt med å finne noen som ville sende produktet til Egypt hvor jeg bor – de fleste nettbutikker sender ikke hit. Det henger sikkert sammen med masse svindelforsøk fra Afrikanske land.

Takket være at jeg har fått meg adresse i USA gjennom MyUS.com, er ikke dette lengre noe problem, siden jeg kan bestille produkter og få de tilsendt til adresse i USA. Kjekke greier det der 🙂 Det tok syv dager fra jeg bestillte produktene til de var levert på døra her i Kairo. Jeg kjøpte 24 stykker for at ikke frakta på 600 kroner skulle utgjøre for stor andel av prisen. Det er helt OK med så mange, for jeg gir bort masse av disse til venner og familie.

Så – til produktet. Hvorfor har jeg brukt Mitchum sine anti-perspiranter i mer enn 20 år? Fordi dette produktet er den eneste deodoranten jeg noensinne har brukt som fullstendig fjerner problemet med svettelukt. Deodoranten er helt utrolig, og jeg ble nesten panisk når jeg hadde problemer med å finne ut hvor jeg skulle få kjøpt erstatning.

Jeg har prøvd mye annet opp i gjennom tidene, men ingen ting slår Mitchum når det gjelder det å være luktfri.

PS! Ikke kjøp Mitchim med parfyme. Jeg har prøvd flere forskjellige, og de virker rett og slett ikke like bra som den uparfymerte varianten.

Slik bestiller du Mitchum fra USA:

1. Klikk på linken over.

2. Klikk på banneret øverst på siden i venstre hjørnet som er om MyUS. Bli medlem hos de. Etter at du har blitt medlem der, vil du kunne kjøpe ting fra eBay og andre amerikanske nettbutikker også.

3. Når du har fått oppitt din personlige adresse hos MyUS, kan du så bestille produktet på siden hvor du var eller komme tilbake hit og klikke på linken over igjen.

Det kan lønne seg å bestille et knippe varer om gangen for at ikke frakten skal utgjøre for stor andel. Jeg pleier å bestille 20 om gangen, og kjøper gjerne med litt andre ting jeg trenger i samme slengen. Gjør du det slik, vil du kunne komme ned i en stykkpris på under hundrelappen.

Hva er din erfaring med anti-perspiranter eller deodoranter som det også heter fra Mitchum?

Bruk kommentarfeltet under til å si din mening, eller du kan også stille spørsmål angående dette med å bestille ting fra USA og få levert på døra i Norge.

Sist oppdatert 19. mars 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.